Mendon

Onze dienstverlening

Het label Mendon People bedient bedrijven in de logistieke sector. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke service en intensieve aandacht voor de opdrachtgever.

Daarnaast staat de aandacht voor persoonlijke groei van onze flexkrachten centraal. Onze flexkrachten zijn enthousiast, representatief en klantgericht. 

Klantgericht

Klantgericht

Bij Mendon staan wij nauw in contact met onze opdrachtgevers. Dit geeft ons de mogelijkheid om goed in te spelen op de voornaamste wensen en behoeften.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze medewerkers. Zodoende garanderen wij de best mogelijke match tussen flexkracht en opdrachtgever.

Flexibiliteit

Door middel van ons planningssysteem en onze grote pool hebben wij de flexibiliteit om onze opdrachtgevers last minute te ondersteunen en van personeel te voorzien. 

Your Sample Sale

Dé retail oplossing

Your Sample Sale is dé sample sale specialist en helpt merken met het verkopen van hun samples en voorraden op een goede, verantwoorde manier. Zij bieden bezoekers een unieke ervaring tijdens sample sales middels mooie merken en vriendelijk, behulpzaam personeel.

Chaufheren

Mobiliteit flexibel gemaakt

Chauf’heren’ neemt alle mobiliteitszorgen uit handen. Naast betrouwbare privé chauffeurs kunt u hier ook terecht voor valet parking, shuttle service en promotionele ondersteuning. Een gepassioneerd, flexibel team dat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar staat.

Maak kennis met team Mendon

Directeur en eigenaar

Ik ben Menno en oprichter van Mendon. In 2012 ben ik samen met Donald gestart als ondernemer in de mobiliteitsdiensten. In de jaren daarna zijn wij ons ook gaan focussen op andere sectoren, waaronder retail en logistiek. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en financiën. Samen met het team zorg ik er voor dat er dagelijks meer dan 100 mensen aan het werk zijn bij verschillende opdrachtgevers!

Directeur en eigenaar
Account en payroll manager

Ik ben Billie en heb in de zomer van 2021 mijn master bestuurskunde afgerond. Ik heb in die periode veel als hostess gewerkt voor Chauf’heren. Ik had gelijk een leuke klik met Donald en ben zodoende gevraagd om op kantoor te komen werken! Inmiddels werk ik fulltime als planner en account coördinator voor het account Crisp. Samen met Anna en Menno ben ik verantwoordelijk voor de gehele planning en de communicatie met onze flexkrachten!

Account en payroll manager
Directeur en eigenaar

Ik ben Donald, oprichter van Mendon. Ik kom uit een ondernemersgezin, dus ondernemen zit letterlijk in mijn bloed. Niet gek dus dat ik al op mijn achttiende begon met Chauf’heren. Bij Mendon ben ik eigenlijk gewoon het manusje-van-alles. Ik vind het belangrijk om als mede eigenaar bij zoveel mogelijk facetten betrokken te zijn. Mijn persoonlijke betrokkenheid is denk ik dan ook mijn grootste kracht!

Directeur en eigenaar
Accountmanager en communicatie specialist

Mijn naam is Anna en ik ben tijdens mijn studie Communicatie begonnen bij Mendon People als flexkracht. Inmiddels werk ik fulltime bij Mendon als planner en account coördinator voor het account Crisp! Samen met Billie en Menno ben ik verantwoordelijk voor de planning en de communicatie met Crisp en de flexkrachten. Daarnaast help ik regelmatig op sales van Your Sample Sale. Afwisseling, dat is wat mijn werk zo leuk maakt! 

Accountmanager en communicatie specialist
Project manager

Ik ben Djazzmin en om mijn master in arbeids- en organisatie psychologie af te ronden heb ik bij Mendon een HR stage gedaan. Naast studeren heb ik altijd een grote passie voor handbal gehad. Om die reden ben ik naar Berlijn verhuisd om mijn handbal carrière daar voort te zetten. Omdat ik toch niet helemaal afstand kon nemen van dit leuke bedrijf, ben ik vanuit Berlijn nog steeds werkzaam voor Mendon!

Project manager
Marketing en project manager

Ik ben Nine en heb voor mijn bachelor aan Hotelschool The Hague mijn afstudeerstage bij Mendon gedaan! Ik begon als HR Recruitment stagiair waarbij ik voornamelijk bezig was met het account Crisp! Tijdens mijn stage kwam ik steeds meer in aanraking met een van de andere labels, Your Sample Sale, en ben ik het eigenlijk gaan combineren. Inmiddels werk ik voor beide labels als marketing en project manager! 

Marketing en project manager
Recruiter

Mijn naam is Mostafa en ik studeer international business aan de HvA. Ik ben zelf ooit begonnen bij Mendon door als orderpicker bij Crisp aan de slag te gaan. Na enige tijd flexwerk gedaan te hebben leek het mij een leuke uitdaging om bij Mendon als recruiter aan de slag te gaan. Tegenwoordig ben ik één dag per week op kantoor te vinden. Daarnaast help ik in de weekenden ook af en toe het planningsteam met wat diensten!

Recruiter
Planner

Ik ben Jente en ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding. Zo’n zes jaar geleden ben ik gestart met werken op sample sales. Doordat deze bijbaan zo flexibel was kon ik het makkelijk combineren met mijn studie! Via Your Sample Sale ben ik bij Mendon terecht gekomen. Hier werk ik nu als planner en pak ik veel ochtend- en avonddiensten op. Binnenkort ben ik ook op kantoor te vinden, hier heb ik onwijs veel zin in!

Planner
Recruiter

Mijn naam is Akeim en studeer Human Resource Management aan de HvA. Ik werk momenteel 3 dagen per week bij Mendon als recruiter. Het is voornamelijk mijn taak om geschikte kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers en ervoor te zorgen dat de flexkrachten met een fijn gevoel bij ons aan het werk zijn. Daarnaast ben ik zelf regelmatig bij Crisp te vinden om nieuwe werknemers rond te leiden en in te werken!

Recruiter
Recruiter

Ik ben Roos, studeer tandheelkunde aan het ACTA en werk parttime bij Mendon. Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met recruitment. Dagelijks spreek ik mensen die ik voor verschillende opdrachten aanneem. Dit maakt het altijd een ander gesprek, waardoor het een leuke uitdaging blijft. Naast recruitment word ik ook flexibel ingezet op leuke projecten binnen en buiten kantoor!

Recruiter
Planner

Ik ben Marjolein en heb net mijn bachelor Business Analytics aan de VU afgerond. Ik werk op dit moment parttime bij Mendon en hou mij vooral bezig met de dagelijkse planning van Crisp. Buiten werk op kantoor, sta ik ook af en toe op sample sales georganiseerd door Your Sample Sale. Door de variatie van werkzaamheden, blijft het voor mij heel leuk om te doen!

Planner

Wil jij hier tussen staan?
Neem contact met ons op.