Nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuw­e mensen!

In een ontplofte arbeidsmarkt waar betrouwbaar personeel niet aan te slepen is, is het altijd fijn om een betrouwbare HR partner te hebben. Een partner die alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen neemt. Mendon People is een full service uitzendbureau met een grote pool hardwerkende en ambitieuze krachten. Wij staan voor op maat gemaakte dienstverlening. We schakelen namelijk heel snel, zijn oplossingsgericht en hebben 100% aandacht voor onze opdrachtgevers. Om het nieuwe jaar goed van start te laten gaan en alvast te proeven van onze kwaliteit en betrokkenheid, hebben we een eenmalige nieuwjaarsactie:

Gratis flexwerker voor een dag*

Omdat in deze tijd iedereen goede mensen kan gebruiken. Wij leveren echte aanpakkers, betrouwbare flexwerkers die breed inzetbaar zijn. Net als onze service, want bij ons krijg je ‘the full package’.  Wij doen er alles aan om jouw vraag zo optimaal mogelijk in te vullen. Gebruik maken van deze eenmalige actie of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met anouk@mendonpeople.nl of via onderstaand contactformulier.

*Algemene voorwaarden:
– Een flexmedewerker voor een dag wordt gecrediteerd op de derde factuur, de medewerker dient dus, bij goed functioneren, voor 3 weken ingeroosterd te worden;
– Het inroosteren van de flexmedewerker kan indien gewenst, na de eerste werkweek gedaan worden;
– De flexmedewerker dient minimaal 32 uur per week ingeroosterd te worden;
– Deze actie is eenmalig en er kan per bedrijf één flexwerker gratis ingezet worden.

Neem contact op

Mendon
De Flinesstraat 22
1114AL Amsterdam-Duivendrecht
T: +31 (0)20-218 45 77
E: work@mendonpeople.nl
KvK: 64559289